Minusta

Hanna Latvala

Auktorisoitu isännöitsijä, IEAT, ITS, IAT, LKV, LVV, lähiesimies

Oman isännöintiyrityksen perustamista olin miettinyt jo useamman vuoden. Syksyllä 2022 ajatus oli tarpeeksi kypsä, ja päätin perustaa Isännöinti Diili Oy:n. 

Jo yritystä perustaessani lupasin itselleni, että pidän kiinni periaatteista, joita olen vaalinut omassa tekemisessäni: asiakkuuksille tulee antaa riittävä aika, jota hyvän isännöinnin palvelulupauksen pystyn täyttämään.  

Riittävästä ajasta syntyy molemminpuolinen luottamus- sekä pitkäaikainen asiakassuhde. 

Vuosien aikana olen saavuttanut monipuolisen osaamisen hallinnollissa tehtävissä, sekä vahvan talous- ja korjaushankeosaamisen.  

Seuraan uteliaasti alan kehittymistä sekä muutoksia lainsäädännön osalta. Oma alan lisäkoulutusten antama osaaminen on itselleni ollut tärkeää.  Osaamiseni kautta myös asiakkaat saavat minulta ajankohtaisimmat ohjeet ja neuvot, toiminhan heidän asiantuntijanansa. Nopea ongelmanratkaisukykyni on muodostunut pitkäaikaisen kokemukseni perusteella. 

Pitkäaikaiset asiakassuhteeni ovat antaneet luottamusta siihen, että tiedän olevani osaava ja asiantunteva isännöitsijä, heitä palvellessani.  

Olen päässyt kouluttamaan alan oppilaitoksissa isännöitsijän perustutkintoa opiskelevia.

Keskityn koulutuksissani nimenomaisesti isännöitsijän hallinnon tehtäviin, mitä heidän tulee työuralleen siirtyessään huomioida, alkaen kiinteistökäynnistä, talousarvion tekemisestä korjaushankkeiden läpiviemiseen.   

Toimin myös ’pöydän toisella puolella´ kiinteistöalan hallitusammattilaisena.  Toisin sanoen taloyhtiöiden hallituksen jäsenenä, useimmiten puheenjohtajan roolissa.  

Olen myös osakkaana muutamissa erilaisissa asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöissä, joten osakkaan roolissa oleminen on minulle tuttua. 

Isännöinnissä sähköisiä työvälineitä olen käyttänyt työssäni jo vuosia

Tehokkaassa toiminnassa tärkeää on laadukas taloushallintaohjelmisto, sekä kattava sähköinen tiedotuskanava asukkaille.
Missioni on: Parempaa isännöintiä & Rakkaudesta lajiin

Ota yhteyttä isännöinnin ammattilaiseen

Jätä yhteydenotto, niin olemme yhteydessä!

Lyhennetty yhteydenotto

Hanna Latvala
Auktorisoitu isännöitsijä
IEAT, ITS, IAT, LKV, LVV
lähiesimies